≡ MENY
Biljetter

Köp dina biljetter till Öland Roots 2017!

Biljetter till Öland Roots 2017 köper du via vår hemsida. Vi har två olika biljettkategorier: tre-dagarsbiljetter och en-dagsbiljetter. Läs mer om vad som ingår i de olika biljettkategorierna nedan.De första biljetterna släpps den 28 november!

 

Early Bird Biljetter: Tre-dagarsbiljett för endast 900 kr - SLUTSÅLDA
Skynda dig att köpa dina festivalbiljetter till löjligt bra pris. Perfekt att present att ge någon du bryr dig extra mycket om! Begränsat antal biljetter, så först till kvarn! Köp dem här >>

Tre-dagarsbiljett: 1095 kr - SLÄPPTA
Om du vill kunna njuta av hela festivalen och ha tillträde till festivalens alla delar ska du köpa en tre-dagarsbiljett. Då får du även tillgång till vår tältcampingen som ligger i direkt anslutning till scenområdet och stranden. Dessutom ingår även en städdeposition på 100 kr i biljettpriset som kan återfås vid festivalens slut. En serviceavgift på 25 kr tillkommer på biljettpriset. Köp dem här >>


En-dagsbiljett - SLÄPPS SENARE I VÅR
Om du bara har möjlighet att komma en av dagarna kan du köpa en en-dagsbiljett. I denna biljett får du tillträde till scenområdet den dag biljetten gäller. Torsdagen den 12 juli är scenområdet öppet från 14.00 till 03.00. Fredagen den 13 juli och lördagen den 14 juli är scenområdet öppet från 10.00 till 03.00. Noter att endast de med tre-dagarsbiljett som har tillgång till campingområdet. Däremot har du tillgång till festivalens Bazaar-område där alla våra kulturaktiviteter äger rum!

Städdeposition
För att få en mer lätthanterlig städning efter festivalen har vi en städdeposition. Städdepositionen ligger på 100 kronor och ingår i biljettpriset för tre-dagarsbiljetterna. Pengarna, 100 kr, kan återfås på plats. Du behöver bara lämna in två sopsäckar med sorterat skräp. Inlämningen pågår i festivalens återvinningscentral under lördagen mellan 08.00 och 12.00 och på söndagen mellan 07.00 och 12.00. Vi sorterar alla festivalens sopor så det är viktigt att säckarna du lämnar in också är sorterade. Säckar finns att fås på festivalen. Mer information kommer finnas på plats.


Åldersgränser
Om du är under 12 år går du in gratis i målsmans sällskap. Om du är äldre än 60 år behöver du heller inte någon biljett utan kommer in gratis på festivalen genom att visa din legitimation i entrén. Om du är under 16 år måste du ha med dig målsman på festivalen.


Support
För frågor som rör ditt biljettköp hänvisas du till vår återförsäljare Billetto.
Många av dina svar hittar du på Billettos hemsida under deras FAQ. Du kan även höra av dig till supporten.

FAQ - Klicka här >>

support@billetto.se

08-408 356 91

 


 

 

 

Artister till Öland Roots 2017