≡ MENY
Biljetter


EN-DAGARSBILJETTER - SÄLJS FORTFARANDE

Om du bara har möjlighet att komma en av dagarna kan du köpa en 1-dagsbiljett. I denna biljett får du tillträde till scenområdet den dag biljetten gäller. Noter att endast de med 3-dagarsbiljett som har tillgång till campingområdet. Däremot har du tillgång till festivalens alla kulturaktiviteter! 1-dagsbiljeterna är dyrare om ni köper dem i vår entré. 

KÖP DIN 1-DAGARSBILJETT GENOM ATT KLICKA HÄR>>

 

TRE-DAGARSBILJETTER ÄR SLUT

Under flera veckor har vi glatt flaggat för att 3-dagarsbiljetterna säljer som aldrig förr och att de håller på att ta slut. Nu har de tagit slut. Helt slut. Sommarens 15-årsjubileum kommer bli en publikfest och vi är glada att så många vill vara en del av det fantastiska vi skapar ihop. Vi kommer inte släppa fler 3-dagarsbiljetter, vår camping är full och det kommer inte vara möjligt att köpa biljetter i entrén. MEN det går fortfarande att besöka festivalen en av dagarna! I en-dagsbiljeten ingår inte campingen.  KÖP INTE BILJETTER I ANDRA HAND
Vi vill även varna för att köpa biljetter i andra hand. Biljetterna är inte personliga och de är dessutom digitala, detta gör dem lätta att kopiera. Den person som scannar biljetten först i entrén är den som kan bruka den. Så vi avråder verkligen att köpa biljett i andra hand. Det är en chansning som tyvärr kan sluta tråkigt!

 

Städdeposition


För att få en mer lätthanterlig städning efter festivalen har vi en städdeposition. Städdepositionen ligger på 200 kronor och ingår i biljettpriset för 3-dagarsbiljetterna. Pengarna, 200 kr, kan återfås på plats. Du behöver bara lämna in två sopsäckar med sorterat skräp. Inlämningen pågår i festivalens återvinningscentral under hela festivalen, fråga oss så hjälper vi dig! Vi sorterar alla festivalens sopor så det är viktigt att säckarna du lämnar in också är sorterade, säckar finns att fås på festivalen.

 

Gratis för barn och äldre

Besökare som är under 16 år måste ha med sig målsmans till festivalen. Personer som är över 60 år eller 12 år och yngre kommer in gratis på festivalen!


Support

För frågor som rör ditt biljettköp hänvisas du till vår återförsäljare Billetto.
Många av dina svar hittar du på Billettos hemsida under deras FAQ. Du kan även höra av dig till supporten.

FAQ - Klicka här >>
support@billetto.se 


 

 

 

Artister till Öland Roots