≡ MENY
Biljetter

JUBILEUM OCH BILJETTERNA SÄLJER SOM ALDRIG FÖRR

Stegrande biljettpris

Till sommarens jubileum kommer vi släppa färre biljetter än vad vi sålde till Öland Roots 2017. Vi har även ha ett stegrande biljettpris med ett visst antal biljetter i varje priskategori. De olika biljettpriserna löper från 990 kr till 1490 kr för en 3-dagars biljett. I alla 3-dagarsbiljetter ingår camping och en städdeposition på 200 kr.

 

Biljett till alla dagarna

Om du vill njuta av hela festivalen och ha tillträde till festivalens alla delar ska du köpa en 3-dagarsbiljett. Då får du även tillgång till vår tältcampingen som ligger i direkt anslutning till scenområdet och stranden. I priset för en 3-dagars biljett ingår en städdeposition på 200 kr som kan återfås när du är med och städar under festivalen. Campingen öppnar kl 18.00 onsdagen den 11 juli och stänger kl 14.00 på söndagen.

KÖP DIN BILJETT GENOM ATT KLICKA HÄR >>


Biljett till en av dagarna

Om du bara har möjlighet att komma en av dagarna kan du köpa en 1-dagsbiljett. I denna biljett får du tillträde till scenområdet den dag biljetten gäller. Noter att endast de med 3-dagarsbiljett som har tillgång till campingområdet. Däremot har du tillgång till festivalens alla kulturaktiviteter!

KÖP DIN 1-DAGSBILJETT GENOM ATT KLICKA HÄR >>

 

Städdeposition


För att få en mer lätthanterlig städning efter festivalen har vi en städdeposition. Städdepositionen ligger på 200 kronor och ingår i biljettpriset för 3-dagarsbiljetterna. Pengarna, 200 kr, kan återfås på plats. Du behöver bara lämna in två sopsäckar med sorterat skräp. Inlämningen pågår i festivalens återvinningscentral under hela festivalen, fråga oss så hjälper vi dig! Vi sorterar alla festivalens sopor så det är viktigt att säckarna du lämnar in också är sorterade, säckar finns att fås på festivalen.

 

Gratis för barn och äldre

Besökare som är under 16 år måste ha med sig målsmans till festivalen. Personer som är över 60 år eller 12 år och yngre kommer in gratis på festivalen!


Support

För frågor som rör ditt biljettköp hänvisas du till vår återförsäljare Billetto.
Många av dina svar hittar du på Billettos hemsida under deras FAQ. Du kan även höra av dig till supporten.

FAQ - Klicka här >>
support@billetto.se 


 

 

 

Artister till Öland Roots