≡ MENY
Funktionär

Tillsammans skapar vi något magiskt! Anmälan är STÄNGD!

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som gjort det här möjligt! I år slår vi inte bara publikrekord, utan ser också hur Öland Roots Familjen växer sig större än vad vi någonsin vågat drömma om! Vi har överträffat alla våra förväntningar och kan konstatera att det inte finns plats för fler besökare på vår camping. Tredagars-biljetterna är slut. Helt slut. Dessutom, vill vi nu även informera om att funktionärsplatserna är fyllda. Helt fyllda.
 
Därför vill vi understryka att det inte är lönt att anmäla sig längre. Det är heller inte lönt att komma hit i hopp om att få en funktionärsplats. Vår kapacitet på området är fylld vilket innebär att du kommer behöva vända i dörren. Tråkigt, men sant!

Kärlek till er från oss!

//Öland Roots Familjen

 


För att Öland Roots ska fortsätta vara Sveriges Mysigaste Festival behöver vi skapa festivalen tillsammans. Anmäl dig som funktionär och bli en del av Öland Roots Familjen! 

Festivalens genomförande är beroende av att vi tillsammans skapar den. Därför tar vi in funktionärer som tillsammans med oss kan hjälpa till. Som tack för detta bjuder festivalen på ett gratis inträde och två mål mat. Det finns två sätt att bidra till festivalen. Antingen hjälper du till under festivalen eller på en utav våra arbetshelger innan eller efter festivalen.

Arbetspass under festivalen
Som funktionär under festivalen kommer du bli tilldelad två pass där varje pass är sex timmar långt. Om du vill hjälpa festivalen ytterligare kan du även skriva upp dig för ett tredje pass. För att kunna hjälpa till under festivalen måste du minst fylla 18 år under 2017.

Arbetshelger
 innan eller efter
Du kan utöver att anmäla dig som funktionär under festivalen även visa ditt intresse för att hjälpa till på en utav våra arbetshelger. Detta innebär att du hjälper till under två heldagar, klockan 9.00 till 18.00, med att bygga upp eller rigga ner festivalen. Dessa pass ligger antingen innan eller efter festivalen. För att kunna hjälpa till under en av våra arbetshelger måste du minst fylla 16 år under 2017.

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i formuläret. Det finns en länk längre ned på sidan. Din anmälan är bindande. Tänk igenom ditt beslut så att du är säker på att du verkligen vill vara funktionär innan du anmäler dig. Vid en eventuell avanmälan tar vi ut en administrativ avgift på 100 kr. Dusom är över 18 år kan anmäla dig som funktionär till pass under festivalen, samt visa intresse för att hjälpa till under en arbetshelg innan eller efter festivalen. Om du under året fyller 16 år eller mer kan du enbart anmäla ditt intresse till arbetshelger.

Vad händer sen

När din anmälan registrerats kommer du att motta en bekräftelse på att denna inkommit till oss. Vi kommer därefter inom kort kontakta dig med mer information om vad det innebär att vara funktionär på Öland Roots. Om du har någon fråga är det bara höra av dig! Kontakta oss på funktionar@olandroots.com!

 

ANMÄLAN DIG SOM FUNKTIONÄR >>