≡ MENY

Om du vill veta mer om tankarna bakom Sveriges Mysigaste Festival, läsa om vårt arbete eller se vilka som tidigare spelat på festivalen ska du klicka på bilden ovan.

 

Biljetter till sommarens festival köper du direkt via vår hemsida. Vi har både biljetter till alla tre dagar samt för varje dag. Klicka på bilden ovan för mer info.

 

 

Det självklara valet när du åker på Öland Roots är att bo på vår tältcamping. Campingen är unik och ligger i direkt anslutning till scenområdet. Du tältar på en äng, i en tallskog, precis vid havet! Klicka på bilden ovan för att läsa mer om campingen, familjecampingen och riktlinjerna för campingen! 

 

 

Det är enkelt att ta sig till festivalen. Både om du är långväga gäst eller vill komma över dagen! Klicka på bilden för att få vägbeskrivning, kolla in kartan, läsa om parkeringen eller kolla upp transporten som vi har från parkeringen och busshållplatsen i Stora Frö ner till festivalområdet.  

 

Campingen öppnar klockan 18.00 onsdagen den 11 juli och scenområdet öppnar klockan 14.00 den 12 juli. Klicka på bilden för fler öppettider.

 

Det är alla funktionärer som arbetar med oss som möjliggör festivalen. Klicka på bilden om du vill veta mer om hur du anmäler dig som funktionär och vad det innebär!

 

Kolla in året spellista och planera dina festivaldagar! Vi kommer även släppa ett program med mängder av aktiviteter och konstnärer. Totalt kommer det vara mer än 100 programpunkter! Klicka på bilden för mer info!

 

Om det är någon info som du inte hittat på hemsidan, kolla in denna flik! Här hittar du info om åldersgränser, cash, matutbudet, tillgänglighet, husdjur med mera. Klicka på bilden. 

 

Artister till Öland Roots