≡ MENY

undefined

Om du vill veta mer om tankarna bakom Sveriges Mysigaste Festival, läsa om vårt arbete eller se vilka som tidigare spelat på festivalen ska du klicka på bilden ovan.

 

 

undefined

Biljetter till sommarens festival köper du direkt via vår hemsida. Vi har både biljetter till alla tre dagar samt för varje dag. Klicka på bilden ovan för mer info.

 

 

 undefined

Det självklara valet när du åker på Öland Roots är att bo på vår tältcamping. Campingen är unik och ligger i direkt anslutning till scenområdet. Du tältar på en äng, i en tallskog, precis vid havet! Klicka på bilden ovan för att läsa mer om campingen, familjecampingen och riktlinjerna för campingen! 

 

 

 undefined

Det är enkelt att ta sig till festivalen. Både om du är långväga gäst eller vill komma över dagen! Klicka på bilden för att få vägbeskrivning, kolla in kartan, läsa om parkeringen eller kolla upp transporten som vi har från parkeringen och busshållplatsen i Stora Frö ner till festivalområdet.  

 

 

undefined

Campingen öppnar klockan 18.00 onsdagen den 12 juli och scenområdet öppnar klockan 14.00 den 13 juli. Klicka på bilden för fler öppettider.

 

 

undefined

Det är alla funktionärer som arbetar med oss som möjliggör festivalen. Klicka på bilden om du vill veta mer om hur du anmäler dig som funktionär och vad det innebär!

 

 

 

undefined

Kolla in året spellista och planera dina festivaldagar! Vi kommer även släppa ett program med mängder av aktiviteter och konstnärer. Totalt kommer det vara mer än 150 programpunkter! Klicka på bilden för mer info!

 

 

undefined

Om det är någon info som du inte hittat på hemsidan, kolla in denna flik! Här hittar du info om åldersgränser, cash, matutbudet, tillgänglighet, husdjur med mera. Klicka på bilden. 

 

 

Artister till Öland Roots 2017