Öland Roots

Annat

Henrik är naturpedagog och Karin psykolog som med kärlek för varandra och för jorden har vigt sina liv åt ekopsykologi. På Öland Roots kommer de att bjuda på upplevelsebaserade övningar som syftar till att fördjupa deltagarnas kontakt med naturen, sina medmänniskor och sig själva, och därigenom väcka liv i något inom oss som fått slumra allt för länge. Vi vandrar ut i tallskogen tillsammans och väcker våra sinnen, vidgar våra vyer och faller in i jordens varma famn. Vakna upp till din inre vildhet och en besjälad relation till naturen!

Vittra är Anna och Isis, mor och dotter från Västervik. De har hållit på med dans och eld i många år och på Roots kommer de att bjuda på en sprakande show som hyllar det vackra med kvinnlig styrka och skörhet. Efter att ha bevittnat en magisk solnedgång kommer du att kunna njuta av denna uppvisning med ett skymmande Kalmarsund i bakgrunden. 

Daniëlle Jansen kommer att bjuda in deltagarna i en workshop för kontakt med sina kroppar och deras längtan. Vi utforskar hur vi kan uttrycka den och hur vi låter oss påverkas och närma oss varandra. Genom avslappning, att se varandra djupt i ögonen och verbal kommunikation lär vi oss att se varandra för vad vi verkligen är.