Öland Roots

Julia

Julia Snöljus arbetar mycket med att inspirera människor att komma hem till naturen såväl inom som runt sig själva och att se hur vi alla är en del av den. Hon är utbildad yogalärare, meditationslärare, kvinnocirkelledare och jordningsguide och håller kurser, retreats och workshops i området Öland/Kalmar, Portugal & online för att utforska den inre naturen såväl som att se hur vi alla är en del av naturen omkring oss. Att se hur vi kan leva hållbart, både i det inre och yttre. 
Fredag 14.00 Leva cykliskt 
Detta är en workshop jag älskar och ofta håller som framförallt är riktad till kvinnor och kunskap om menscykeln. Jag pratar om de inre årstiderna som följer menscykeln, men också hur vi kan följa årshjulet och leva med årstiderna. Om önskan finns kan jag bredda och öppna upp för att inkludera både kvinnor och män.
Lördag 9.00 Inre ceremoni och sharingcirkel: 
En workshop där du genom rörelse (embodiment och yoga), stillhet (meditation), och skrivande tas med på en utforskande resa om vad som är närvarande i stunden just i dig. Dela med dig av dina festivalupplevelser eller något annat - uttryck dem i ett tryggt och hållet space.