Öland Roots

Malou

 

Malou Saga 

Malous brinnande passion för frihet, läkekonst och holistiskt välbefinnande har lett henne på många resor runt jorden. Bland annat har hon tillbringat längre tid i både Kingston, Jamaica och Ghana för att kunna väva in dansglädjen in i hennes medicin. Precis hemkommen från en soul-quest som tog henne denna gång till Peru och Mexiko i över ett år, kommer hon till Öland Roots för att dela hennes magiska space för inre-förbindelse och livsglädje i form av High Vibration; Yoga & Dance och Heart Activation Cacao Ceremony. Hon är certifierad yogalärare och utbildad holistisk hälsocoach och väver samman rytmer och kunskap från öst och väst.

High Vibrations; Yoga & dans, är en upplyftande melodi av yoga, meditation, energiarbete, afro-dans och jamaicanska influenser, fria rörelser och avslutningsvis en djupt närande avslappning där vi låter upplevelsen integreras. Detta är ett prestationsfritt rum där du guidas att omfamna din frihet, ge släpp på stagnerad energi, träda in i din sanna kraft och lyfta din vibration!

Kakaoceremoni: Hjärtaktivering. Kom och njut ceremoniell mayan-kakao från Mexiko, där vi öppnar upp för kakaons helande egenskaper. En närande stund för kropp och själ där vi låter plant-medicinen förbinda oss till våra hjärtans frekvens. Denna stund är given för att mötas i hjärtat och kliva in i våran sanning och kraft. (Max 20 personer.)