Öland Roots

Biljetter

BILJETT TILL SOMMARENS KÄRLEK!

Köp din biljett till Sveriges Mysigaste Festival på förköp via vår återförsäljare Billetto! Välj om du vill besöka Öland Roots en utav dagarna eller om du vill köp en biljett som gäller hela festivalen.


BILJETT: ALLA DAGAR

Om du vill njuta av hela festivalen och ha tillträde till festivalens alla delar ska du köpa en biljetten som heter ALLA DAGAR. Då får du även tillgång till vår tältcampingen som ligger i direkt anslutning till scenområdet och stranden. I priset för denna biljett ingår en städdeposition på 200 kr som kan återfås när du är med och städar under festivalen. Denna biljettkategori har ett stegrande pris som löper från 995 kr till 1695 kr.

Köp biljetten nu >>

 

BILJETT: 1 DAG

Camping ingår inte i denna biljettkategori

Om du bara har möjlighet att komma en av dagarna kan du köpa en 1-dagsbiljett. I denna biljett får du tillträde till scenområdet den dag biljetten gäller. Noter att endast de med biljetten ALLA DAGAR som har tillgång till campingområdet. Däremot har du tillgång till festivalens kulturaktiviteter! En biljett till onsdagen kostar 295 kr och en biljett till torsdagen, fredagen eller lördagen kostar 695 kr.

Köp en 1-dagsbiljett nu >>UNGDOMSBILJETT - 12 till 15 år - Alla dagar

Om du vill besöka festivalen tillsammans med din ungdom så har vi ett ungdomspris på biljetten för festivalens alla dagar. Om ditt barn är mellan tolv och femton år kan du köpa till en ungdomsbiljett när du köper en biljett till dig själv.

Ungdomsbiljetten gäller bara i kombination med en vuxen-biljett eftersom festivalens nedre åldersgräns är 16 år. En person under 16 år kan alltså inte lösa in sin biljett i entrén utan att dess målsman också löser in sin biljett.  En ungdomsbiljett för alla dagar kostar 600 kr, festivalens tältcamping ingår men städdepositionen ingår inte i denna biljettkategori. Ungdomsbiljetterna finns bara ett begränsat antal, först till kvarn. Ungdomsbiljetter finns inte som 1-dags biljett.

 

GRATIS FÖR BARN OCH ÄLDRE

Besökare som är under 16 år måste ha med sig målsmans till festivalen. De som är över 60 år eller under 12 år kommer in gratis på festivalen, genom att visa sin legitimation i entrén och fylla i ett kort formulär.Biljettsupport

support@billetto.se
Support & FAQ via hemsidan >>